Статьи

Шляхетний мінімалізм у весільній моді: елегантність у простоті

19.11.2023 | Переглядів: 135
Весільна мода дуже різноманітна і непередбачувана. І якщо раніше наречена просто не могла обійтися без шикарної пишної сукні, сьогодні тенденції у світовій моді дуже змінилися. На зміну громіздким багатошаровим спідницям і багато прикрашеним вбранням приходять більш лаконічні та мінімалістичні варіації. Як проявляється мінімалізм у весільній моді? Мінімалізм передбачає під собою лаконічність форм, ліній та кольорів. Тут важливо дотримуватися балансу. Подібний стиль є втіленням елегантності та ..
Читати далі

Весільні тренди зі світових подіумів: що в моді цього року?

24.09.2023 | Переглядів: 148
Весільні тренди постійно змінюються, пропонуючи нареченим щось нове та унікальне, щоб стати справжньою зіркою церемонії. Дівчата намагаються йти в ногу з часом і вибирати наймодніші вбрання у найважливіший день свого життя. Тренди 2023-2024 Сьогодні в моді різні варіанти весільних суконь. Кожна наречена може вибрати на свій смак шикарну пишну сукню або елегантне мінімалістичне вбрання, здатне підкреслити витонченість і грацію. Розглянемо ключові тренди 2023-2024: Квіткові принти. Немає ні..
Читати далі

Особливості вибору чоловічого костюма

14.02.2023 | Переглядів: 317
Оригінальними знахідками та вражаючими дизайнерськими рішеннями відрізняються сучасні моделі чоловічих костюмів. Модельєри в цьому плані чудово справляються зі своїм завданням, випускаючи вироби, які роблять образ чоловіка стриманим та доглянутим. Хороший костюм на чоловікові виділить його серед натовпу, додасть впевненості та значущості для оточуючих людей. Як же правильно вибрати чоловічий костюм, щоб він був личить, підходив на різні заходи і відповідав сучасній моді? Багатогранність варіант..
Читати далі

Як підібрати вечірню сукню

01.02.2023 | Переглядів: 353
У гардеробі кожної сучасної жінки має бути як мінімум одна вечірня сукня. Воно дозволить вам виглядати надзвичайно на урочистості, приковуючи численні погляди чоловіків і жінок. Вибір вбрання для особливих випадків - справа дуже тонка і педантична. У той же час це цікаве завдання перед кожною представницею слабкої статі, вирішити яку можна в нашому інтернет-магазині Anabel. У чому різниця вечірніх суконь від повсякденних? Сукня на вечір має бути ексклюзивною, мати свої родзинки, що визначають ..
Читати далі

Весільне вбрання у стилі мінімалізму

19.01.2023 | Переглядів: 349
Якось Ів Сен Лоран сказав, що найважливішою деталлю у весільній сукні є жінка, яка його вдягла. Для того, щоб виглядати бездоганно, зовсім не обов'язково купувати вбрання, усіяне стразами, вишивкою, мереживом, блискучим декором. Це може бути простий, витончений фасон, доповнений акуратною зачіскою. Потрібно розуміти, що простота – це зовсім не нудно. Коли плаття позбавлене декору, його завжди можна розбавити красивими прикрасами, накидкою або сумочкою. Сьогодні дуже цінується зручність у всьому..
Читати далі

Як підібрати сукню для розпису в Загсі?

04.01.2023 | Переглядів: 430
У державній установі не доречно буде вбрання з глибоким декольте чи великим розрізом. Все ж таки під час розпису варто дотримуватися певної формальності, щоб захід залишився в пам'яті гостей як особливий, гарний ритуал. Переважно зупиняти свій вибір на мінімалізм у стилі англійської аристократії. Відразу спливає образ Єлизавети II, яка десятиліттями була прикладом величі, підкреслювала свій статус за допомогою приголомшливих суконь у строгому оформленні. Дуже гармонійно будуть виглядати в ЗАГС ..
Читати далі

Что надеть невесте на обряд венчания?

21.05.2021 | Переглядів: 725
В жизни супругов венчание считается одним из наиболее важных и знаменательных людей. Если пара относится к категории верующих людей, то эта церемония становится невероятно важной. Происходит заключение союза на небесах. Подтверждается верность супругов друг другу навечно. Церемония характеризуется особенной торжественностью, из-за чего крайне важно подойти к ее организации максимально ответственно. Для невесты одним из главных вопросов становится выбор наряда. Чтобы выбрать хорошее платье дл..
Читати далі

Закрытые свадебные платья вновь стали модными

21.05.2021 | Переглядів: 658
В этом сезоне невестам придется потратить немало времени и усилий, чтобы принять верное решение. Предлагается большой выбор разнообразных вариантов в современном мире свадебных нарядов. Они могут отличаться фасонами, расцветками и многими другими параметрами. Неплохим вариантом считаются закрытые свадебные платья, которые вновь вышли на пик моды, приобрели особенную популярность. Закрытое платье — это идеальный вариант, который позволяет очаровать практически любого мужчину. За таким наря..
Читати далі

Сукня для нареченої великих розмірів

07.05.2021 | Переглядів: 803
Вибір весільного вбрання є неймовірно важливий і відповідальний етап, до якого треба підійти уважно. Кожна дівчина незалежно від своєї комплекції і обсягів мріє в цей день виглядати бездоганно. Тому треба дуже уважно вибирати весільні сукні великих розмірів, як і будь-які інші подібні вбрання. Звернути увагу доведеться на розмір, вартість, фасон і колір. На сучасному ринку пропонується безліч цікавих моделей, але для дівчат в тілі знайти їх не завжди вдається швидко і без проблем. Багатьо..
Читати далі

Свадебное платье в греческом стиле и его основные отличия, особенности

07.05.2021 | Переглядів: 720
В последнее время греческий стиль в создании свадебных платьев становится все более популярным решением, которое характеризуется лаконичностью и привлекательностью. Можно выбрать свадебное платье в греческом стиле, адаптированное под современные модные тенденции. Это интересный фасон, который одновременно элегантный и сдержанный. Если правильно выбрать модель, можно произвести на всех гостей исключительное впечатление. Характерные особенности Такое платье отличается завышенной тали..
Читати далі

Весільна сукня від Anabel ‒ забезпечте казку в такий важливий день вашого життя

09.02.2021 | Переглядів: 761
Весільне плаття є головною прикрасою нареченої в весільний день. Саме тому до вибору даного наряду слід поставитися максимально відповідально. Адже образ нареченої буде відображений на фотографіях і відео не один десяток разів. Підбір весільного плаття – дуже складний процес. Недарма в західних країнах є жарт, в якій словосполучення wedding dress замінюється на wedding stress. Нареченій слід врахувати величезну кількість чинників, щоб підібрати для свого свята любові ідеальний наряд. Різнови..
Читати далі

Свадебные платья для беременных: основные критерии выбора

09.11.2018 | Переглядів: 14200
Быть самой красивой и неповторимой хочет каждая невеста. Желаний становится немного больше, когда она находится в «интересном положении». Чтобы чувствовать себя самой красивой невестой, даже несмотря на симпатично выпирающий животик, возьмите себе на заметку несколько полезных советов по выбору свадебного наряда, и вы без труда сможете подобрать себе правильное платье, обувь и аксессуары. В такой ситуации одним из главных критериев выбора платья..
Читати далі

Пышное свадебное платье – отличный выбор для стильной современной невесты

09.11.2018 | Переглядів: 1158
У многих свадебное платье ассоциируется с пышным нарядом в пол, украшенным вышивкой или кружевами. Если скоро вам предстоит сыграть собственную свадьбу, а вы до сих пор не определились, в каком же свадебном платье вы хотите быть, возьмите на заметку несколько полезных соображений по поводу того, как правильно выбрать пышное платье. Пышное и воздушное или гладкое и строгое, оно способно здорово преобразить любую невесту, превра..
Читати далі